Nieuwe energieleverancier easyEnergy

Nieuwe energieleverancier easyEnergy is onderdeel van EasyJet de vliegmaatschappij en gaat energie en gas leveren tegen een scherpe inkoopsprijs. De vliegmaatschappij lanceert een nieuw project dat op een andere manier klanten aan zich gaat binden. De energieprijzen verschillen namelijk per uur en daar springt easyEnergy op in. Huishoudens die in het bezit zijn van een slimme meter kunnen op een persoonlijke pagina de energieprijzen in de gaten houden.

Goedkoop vliegen met EasyJet en straks goedkope energie van easyEnergy

EasyJet zelf staat er al om bekend om tegen spotprijzen te kunnen vliegen. Met deze gedachte op de achtergrond starten zij vanaf vandaag dan ook met het leveren van energie en gas. De oprichter van EasyJet vindt dat onze huidige energiemarkt namelijk niet transparant is. Daarom willen ze de energiemarkt veroveren met transparante energieprijzen zonder daar winst mee te behalen.

Ieder moment opzegbaar

Het grote verschil met de overige energieleveranciers is dat klanten op elk gewenst moment kunnen opstappen. In de huidige markt is dat namelijk niet mogelijk alleen wanneer daar een opzegvergoeding voor word betaald. Het verdienmodel van easyEnergy zit hem in de aansluitingen: die moeten €5 per maand gaan kosten. Voor de consument biedt dit meer inzicht in wat de actuele energie en gasprijzen doen. Wanneer stroom om 14:00 duurder is dan kan de consument ervoor kiezen zijn wasbeurt uit te stellen.

Energie en gas gebruiken wanneer de prijzen goedkoop zijn

De energieprijzen kunnen per uur veranderen maar de gasprijzen veranderen per dag. Het idee erachter is goed want nu weten consumenten niet wat de energie en gasprijzen precies doen. Een nadeel zou kunnen zijn dat men nu niet meer kan berekenen wat zij per jaar aan energie en gas betalen.

De allergoedkoopste energie op GasWaterLicht.nl

De goedkoopste gas en licht vergelijken zorgt ervoor dat we geld kunnen besparen. De goedkoopste energieleverancier zoeken doen we ieder jaar zodat we de energiekosten kunnen drukken. Wie de goedkoopste energie en gas biedt word u duidelijk met onze energievergelijker. Er zijn meer dan 40 energieleveranciers beschikbaar met uiteenlopende aanbiedingen. Vergelijken is gratis als uw energiecontract bijna verloopt of al verlopen is.

3.9/10 - (52 stemmen)