Gas vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe gasleverancier? Je kunt gas vergelijken via onze handige vergelijkingstool. Met behulp van dit rekenmiddel kun je gemakkelijk en geld besparen. Hieronder tonen we de meest actuele gasprijzen, inclusief de verschillende kortingen die gasleveranciers aanbieden. De contracten worden iedere dag ge-update! Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en bekijk welke aanbieder de beste keuze is!

 

Waarom gas vergelijken?

Gas vergelijken is een verstandig keuze. Veel mensen betalen veel te veel voor hun huidige contract. In het eerste jaar krijg je bij een nieuwe leverancier vaak een welkomstkorting. Dat geldt dus niet meer voor bestaande klanten. Als je dus ieder jaar overstapt, kun je flink besparen op je gaslasten. Alle gasleveranciers worden onafhankelijk met elkaar vergeleken.

De voordeligste gasleveranciers op een rij

Onze handige vergelijkingstool geeft altijd aan welke gasleveranciers het voordeligst zijn. Als je wilt kun je ook het aantal aanbieders beperken, de looptijd vaststellen of een keuze maken tussen het type tarief (vast of variabel).

Gemakkelijk overstappen

Overstappen is vaak gemakkelijker dan de meeste mensen denken. Je kunt namelijk in slechts een paar klikken je overstap regelen. Er zijn verschillende momenten dat het écht handig om over te stappen van gasleverancier. Als je huidige contract binnen twee maanden afloopt loont het om te kijken naar een nieuwe leverancier. Kijk daarbij wel altijd naar de opzegtermijn. Indien je een variabel contract hebt, kun je direct gas vergelijken en overstappen naar een nieuwe gasleverancier. Als je gaat verhuizen, kun je doorgaans direct overstappen. Je kunt het beste alle gegevens direct bij de hand hebben. Gebruik je exacte meterstand en stap direct over.

Onafhankelijk gas vergelijken

Onze vergelijkingstool zorgt ervoor dat je volledig onafhankelijk gas vergelijken kunt. Afhankelijk van de ingevulde gegevens krijg je direct een goed overzicht van de tarieven. De gasprijzen kunnen per dag flink verschillen. Over het algemeen scheelt dat niet veel, maar het kan zijn dat de prijzen morgen weer iets anders zijn geworden. Deze tabel wordt daarom ook dagelijks ge-update. Kies bij voorkeur niet voor een lange contractduur, want als de prijzen over een jaar juist flink dalen kun je daar niet gemakkelijk van profiteren. Dat zou zonde zijn. Druk op de oranje knop als je een geschikte gasleverancier hebt gevonden. Je kunt je nieuwe contract direct afsluiten bij één van onze partners.

Heb je nog vragen onze vergelijkingstool? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We geven je graag vrijblijvend en onafhankelijk advies op basis van jouw behoeften.