Gas en licht contract met cadeau?

Zal ik kiezen voor een gas en licht contract met cadeau? Dat kan, zo hoeft u niet ineens een groot bedrag te betalen voor het cadeau. Niet iedere consument heeft dezelfde wensen. Zo kan de ene consument een korting in geld wensen, en de andere niet. Er worden tegenwoordig ook leuke cadeaus vergeven bij gas en licht contracten. Dit kan een slimme thermostaat zijn wat u helpt met energie besparen. Of een spelcomputer. 

Gas en licht contract met cadeau ideaal?

Er wordt namelijk ingespeeld op de verschillende wensen van klanten. Een weekendje weg is ook een zeer populair cadeau. Of een cadeau kaart van Bol.com. Alles om maar nieuwe klanten binnen te halen. En vooral in deze dure tijden zijn nieuwe klanten welkom. De energiekosten liegen er niet om. Deze stijgen maar liefst met een dikke €300 per jaar. Als u besluit te gaan voor een cadeau lees dan altijd de voorwaarden goed.gas en licht contract met cadeau

Kies verstandig mét of zonder cadeau voor een jaarcontract

Vaak zien we cadeaus bij meerderjarige contracten. Maar let goed op er worden ook cadeaus geboden bij eenjarige contracten. Soms zijn we iets te snel overrompeld en kiezen we eigenlijk voor een contract waar we achteraf spijt van krijgen. Neem dus ruim de tijd om de energiedeals door te nemen. Houdt bepaalde regels aan. Vergelijk energiedeals met kortingen in geld. Leg deze naast de deal waarbij een gratis cadeau wordt geboden. Een geld korting bij een eenjarig contract is circa €250.

Het cadeau is voor de kinderen

Het belangrijkste is dat u kan besparen. U kunt natuurlijk kiezen voor een cadeau maar u wilt liever niet meer gaan betalen per maand toch? Soms zien we gezinnen die kiezen voor een gratis playstation voor hun kinderen. Als we ons laten overhalen tot een gratis cadeau, bekijk de looptijd dan. Een driejarig gas en licht contract afsluiten met gratis cadeau? Dan kunt u drie jaar lang niet meer kosteloos overstappen. Besef dat wel. En drie jaar is vrij lang. Ok de tijd vliegt voorbij. Maar u ontzegt zich allerlei voordelen door een lange overeenkomst aan te gaan.

Of toch uw maandelijkse energiekosten verlagen?

Zet uw gas en licht kosten vast voor de duur van een jaar. Ook daar zijn vele cadeaus te kiezen. Wilt u na het bekijken van alle deals toch gaan voor een geld korting? Dat kan natuurlijk ook. Het voorschotbedrag is voor velen al een hele hap uit hun budget. De overheid maakt het ons er niet makkelijker op. De ene na de andere verhoging wordt toegepast. Bijna de helft van onze energiekosten bestaat uit belastingen. gas en licht kosten verlagen

Het goedkoopste gas en licht contract heeft de voorkeur

Gas en licht contracten met cadeau kunnen ook een voordelig tarief bieden. Maak gewoon twee vergelijkingen. Degene met cadeau en zonder cadeau en filter op eenjarige contracten. Zo ziet u in een oogopslag welke energieleverancier de voordeligste tarieven biedt. Het nadeel bij meerderjarige contracten is dat bij tussentijds overstappen een opzegboete om de hoek komt kijken.

Jaarlijks overstappen levert het meeste voordeel op

De ervaring leert dat consumenten het liefst jaarlijks overstappen. En als ze dan voor een meerderjarig contract gekozen hebben dan zitten ze vast. Stappen ze toch tussentijds over? Dan kan die boete variëren van €100 tot €200. Plus het feit dat ze het cadeau ook moeten terugbetalen. Kies dus weloverwogen en neem uw tijd. De goedkoopste energieleverancier is een paar klikken van u verwijderd.

 

7.8/10 - (50 stemmen)