Energieleverancier zonder waarborgsom (spoed aanvraag mogelijk)

Spoed energie aanvragen zonder waarborgsom? Ga naar www.POWER.nl.

Ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier zonder waarborgsom? Het kan voorkomen dat je bent óf wordt afgesloten door je huidige energieleverancier. Je kunt proberen om het geschil op te lossen met je huidige energiemaatschappij, maar je kunt ook de overstap maken naar een andere energieleverancier. In dat geval betaal je bijna altijd een waarborgsom, vooral als je een contract kiest met spoed of met een speciale korting.

Wil je met spoed een energieleverancier zonder waarborgsom? Ga dan naar Power.nl. Vul bij vraag 3 in zonder 14 dagen bedenktijd overstappen en bij de startdatum Direct. Power.nl is een nieuwe budget energieleverancier. Aanmelden en uw energie aansluiting regelen werkt snel en simpel. Eigenlijk bent kunt u binnen 5 minuten uw energie zaken bij Power.nl onderbrengen.

Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kun je gemakkelijk en snel verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Er wordt veel gestunt met kortingen. Hierdoor lijken de energiekosten laag maar vergeet niet dat de korting pas aan het einde van het jaar wordt uitgekeerd. Tot die tijd bent u feitelijk duurder uit.

Wilt u gewoon besparen? Overweeg dan een energieleverancier zonder korting, maar wel met lage prijzen voor gwl. Voor voor lage gas en licht tarieven op Secure.power.nl. Daar zijn de prijzen lager.

Afgesloten van gas en licht?

In welke gevallen kun je worden afgesloten van gas en licht?

Een energieleverancier kan je om meerdere manieren afsluiten van gas en licht, waaronder:

  • Je hebt een aanvraag ingediend om gas en licht af te sluiten.

  • Er is fraude of misbruik gepleegd.

  • De rekeningen zijn niet tijdig betaald tijdens de wettelijke betaaltermijn.

  • Niet alleen de energieleveranciers kunnen je stroom afsluiten, ook de netbeheerder kan dit doen om de volgende redenen:
  • Er is geen energieleverancier bekend op je adres.

  • Er is een gevaarlijke situatie geconstateerd, zoals bijvoorbeeld een gaslek.


Energieleveranciers met waarborgsom

Berichtgeving energiemaatschappij

Indien je wordt afgesloten door je energiemaatschappij, ontvang je hierover bericht. De titel luidt: ‘’bericht einde levering’’. Vanaf dit moment heb je slechts tien dagen om actie te ondernemen. Je kunt proberen om tot een oplossing te komen met je energiemaatschappij. Dat heeft tevens de voorkeur. Mocht dat niet haalbaar zijn, dan kun je ervoor kiezen om over te stappen naar een andere energieleverancier. In dit geval is een energieleverancier zonder waarborgsom helaas niet mogelijk. De nieuwe energiemaatschappij wil namelijk enige zekerheid inbouwen en daarvoor zal je een waarborgsom moeten betalen. De hoogte van de borg kan verschillen per energieaanbieder. Zo is de waarborgsom bij de ene leverancier slechts 180 euro, maar betaal je bij de andere energieaanbieder maar liefst 1000 euro.

Energieleverancier zonder waarborgsom bij een verhuizing

Ga je op zeer korte termijn verhuizen en heb je straks per direct een nieuwe leverancier nodig voor je gas en licht? In dat geval is een energieleverancier zonder waarborgsom wel mogelijk. Het betreft in dat geval namelijk geen betalingsachterstand. Als je energie vergelijken gaat, kun je aangeven dat het om een verhuizing gaat. Geef hierbij precies aan wanneer je het nieuwe huis in gaat. Dan kan je nieuwe energiemaatschappij daar rekening mee houden. In sommige gevallen kun je er ook voor kiezen om een ‘gewone’ aanvraag te doen. Als je bijvoorbeeld pas over twee maanden in je nieuwe huis gaat, kun je dat van te voren alvast aangeven. Een reguliere aanvraag duurt namelijk vier tot zeven weken. Je kunt hiervoor ook navraag doen bij de netbeheerder.

Geen verhuizing, wel energieleverancier zonder waarborgsom?

Betreft het geen verhuizing, maar wil je wel graag een energieleverancier zonder waarborgsom? Dat is niet mogelijk indien je nog een betalingsachterstand hebt. Als je geen borg wilt betalen, kun je er beter voor kiezen om het geschil op te lossen met je huidige energiemaatschappij. Wellicht kun je een betalingsregeling treffen. Dan kun je bij je huidige energieaanbieder blijven en kun je eventueel overstappen als het geschil is opgelost. Dan kun je daarna altijd naar een energieleverancier zonder waarborgsom.

Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken gebeurt altijd op basis van postcode en huisnummer. Niet iedere leverancier levert in jouw woonplaats. Vul daarom de vergelijkingstool zo volledig mogelijk in, zodat je de meest actuele prijzen krijgt voor jouw woonplaats. Je krijgt dan direct een helder overzicht van de verschillende aanbieders. Een nieuw contract afsluiten is snel geregeld.

Hulp nodig?

Heb je nog hulp nodig bij het vinden van een voordelige energieleverancier? Je kunt ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. We geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeften.